Vi lægger meget vægt på at idræt er en vigtig del af elevernes uddannelse. Idræt er altid og for alle en super god træning af krop og sind!

Ingen kan være i tvivl om at det er godt at bruge sin krop og at det giver bedre evner i andre fag, mere ro i de andre timer, en bedre kondition og en god forbindelse til sin krop og dens funktioner. Men der ud over er idræt også et fantastisk redskab i social-træning. Der er ikke andre fag der stiller lige så tydelige vidtgående krav om samarbejde, ros, hjælp, intern elevlæring, aftaler, gruppeansvar og meget mere. Dette arbejder vi meget bevidst med at integrere og kræve i idrætsundervisningen.

Og så er det jo supergodt når eleverne lærer at elske idrætstimerne fordi de føler de giver sig selv og hinanden noget unikt i de timer.

Jens Kristian

Der henvises til Forenklede Mål Idræt: