Fysik og kemi er i dag langt vigtigere fag end de var for 30-40 år siden. Vores teknologiske og
kemiske kunnen har udviklet sig meget siden da og bryder hele tiden grænser for hvad vi skal kunne forstå eller tage stilling til. Derfor er det vigtigt at eleverne får en grundlæggende forståelse af fysik og kemi så de kan være med i debatten om hvordan og hvor meget af fysikken og kemien vi vil gøre brug af. Det er jo elevernes generation der står med resultatet af den nærmeste fremtids gode og dårlige tiltag.
Desuden er det vigtigt at vi grundlæggende uddanner eleverne til at kunne vælge uddanelse og fag der er både spændende og udfordrende, men også nødvendige og gavnlige for vores samfund.

Der undervises i faget på 7.-9. klassetrin.

Vi følger Undervisnningsministeriets Forenklede Mål som kan ses i sin fulde længde nedenfor.

Det faglige indhold kan indgå i en samlet naturfagsundervisning med en samlet afsluttende prøve i 9. klasse.