Engelsk

Vi taler meget engelsk i timerne. Fra small talk til præsentationer. Fra 7.-9. kl. er det stort set kun grammatik, der gennemgåes på dansk, ellers forsøger vi at finde formuleringer, så vi kan gøre os forståelige for hinanden.

Begynderengelsk:

I begynderengelsk oplever eleverne, at de faktisk kan en del i forvejen. Engelsk præger alverdens sprog, og det er med afsæt heri, at eleverne udvikler deres engelskkundskaber. Emner som "My family", "My room", "Birthdayparty" og "Holidays" er indgangsvinkel til og opmuntrer eleverne til at fortælle om deres eget liv. De sproglige formuleringer rettes stille og roligt til, og små bidder af den grundlæggende engelske grammatik bliver præsenteret for eleverne.

Engelsk afsluttende:

Vi underviser efter Undervisningsministeriets Forenklede Mål Engelsk som kan ses i fuld udgave på linket nedenfor.